Szabványok és előírások – kihívások a vállalkozások számára

Az energia és környezet ágazat nemzetgazdasági szempontból az egyik legjelentősebb szektor Európában. A hazai és a nemzetközi politika számos energia- és környezetpolitikai előírást fogalmaz meg, amelyekkel a vállalkozások kénytelenek intenzíven foglalkozni. Egyrészt a környezetttudatos vállalati politika értelmében át kell ültetni a gyakorlatba az érvényben lévő szabályokat, másrészt hosszú távon gazdaságilag is versenyképesnek kell maradni. Sok vállalkozás számára nem olyan egyszerű megbirkózni a gazdaság bizonytalanságaival és egyidejűleg alkalmazni az egyre komplexebbé váló szabványokat és előírásokat. Ezért fontos, hogy a hatékony stratégiafejlesztés keretében figyelembe vegyék ezeket a követelményeket.

A Grant Thornton több hagyományos és megújuló energiával foglalkozó vállalkozást is támogat pénzügyi szolgáltatásaival. Szakértőink az ügyfeleink céljainak leginkább megfelelő, személyre szabott megoldásokat kínálnak.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az adótanácsadás, könyvvizsgálat, könyvelés és bérszámfejtés, vagyonértékelés, üzleti tanácsadás és tőkepiaci tranzakciós tanácsadás területén – a stratégiai tanácsadástól kezdve egészen az operatív megvalósításig.

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓHELYETTES - VALUATION Berszán Tamás Kontaktirajte nas