Sütiket használunk, hogy megkönnyítsük ennek a weboldalnak a használatát. További információkat lásd adat-védelmi nyilatkozat.

Iparágak Gépgyártás

Rendkívüli kihívások és nagy lehetőségek

A gép- és berendezésgyártó vállalatok világszerte az egyik legjelentősebb ipari munkaadók. Az ágazat állandó mozgásban van és átlag feletti innovációs nyomásnak van kitéve. Az említett kihívások rendkívüli erőpróba elé állítják a közepes méretű gép- és berendezésgyártókat, ugyanakkor nagy lehetőségeket is megnyitnak előttük.

 

 A Grant Thornton ismeri jól a gép- és berendezésgyártó ágazat sokrétű kihívásait és trendjeit és ennek köszönhetően célorientált és átfogó szolgáltatásokat tud nyújtani az ágazat vállalkozásai számára. Erős nemzetközi hálózatunk lehetőséget kínál arra is, hogy határokon átnyúló komplex témák esetén a magas minőségi követelmények betartása mellett egységes szolgáltatásokat nyújtsunk. 

 

Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk az adótanácsadás, könyvvizsgálat, könyvelés és bérszámfejtés, vagyonértékelés,  üzleti tanácsadás és tőkepiaci tranzakciós tanácsadás területén – a stratégiai tanácsadástól kezdve egészen az operatív megvalósításig.


 

Áttekintés

Ügyvezető igazgatóhelyettes - Valuation

Berszán Tamás

Ügyvezető igazgató, Partner, Corporate Finance Kft.

Kővágó János

Bérszámfejtési igazgató

Szabadfalvi Anna