Sütiket használunk, hogy megkönnyítsük ennek a weboldalnak a használatát. További információkat lásd adat-védelmi nyilatkozat.

Iparágak Logisztika

Áruszállítás: A lehetőségek és problémák párviadala

A fuvarozás & logisztika ágazat hatalmas kihívásokkal szembesül Közép-, Kelet- és Dél-Európában. A vállalkozásoknak óriási versenyben kell helyt állniuk. Az emelkedő energia- és fuvarköltségek és az abból következő csekély árrés gyakran okoz problémát. Nemzetközi tevékenység esetén ehhez járul még a rendkívül komplex szabályozás.

 

Fentiek ellenére a fuvarozó és logisztikai ágazatot pozitív dinamika is jellemzi. Az új üzletágak, specializációk és folyamatoptimalizálások lehetőséget biztosítanak a tartós növekedésre és a magasabb hozamra.

 

A Grant Thornton fuvarozó és logisztikai ágazatban sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik elsősorban a kelet-közép-európai és a dél-kelet-európai országokban, ami egyben az egyik megbagyobb előnyünk is. Ügyfeleink számára egyéni stratégiákat és megoldásokat dolgozunk ki és elhárítjuk az akadályokat.

 

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az adótanácsadás, könyvvizsgálat, könyvelés és bérszámfejtés, vagyonértékelés,  üzleti tanácsadás és tőkepiaci tranzakciós tanácsadás területén – a stratégiai tanácsadástól kezdve egészen az operatív megvalósításig.

 

Áttekintés

Senior Tanácsadó - Valuation

Bihátsi Péter

Senior manager - Valuation

Hernádi Péter

Senior manager - Valuation

Juhász Attila

Ügyvezető igazgató, Partner

Körbler Waltraud

Ügyvezető igazgató, Partner, Corporate Finance Kft.

Kővágó János