Sütiket használunk, hogy megkönnyítsük ennek a weboldalnak a használatát. További információkat lásd adat-védelmi nyilatkozat.

Iparágak Autóipar

Növekedési pályán az autóiparral

Közép-, Kelet- és Dél-Európában már eddig is a GDP jelentős részét adta az autóipari szektor és szerepe a jövőben még tovább fog nőni. Kelet-Közép-Európában évente több millió gépkocsit gyártanak és ez az EU össztermelésének több mint 20 százalékát teszi ki.

 

A közép- és kelet-európai piac már évek óta nagyon vonzó a gépjárműgyártók számára. Az alacsonyabb járulékos bérköltségek, a nagyon jól képzett munkaerő és az átlag feletti gazdasági növekedés optimális előfeltételeket biztosítanak a beruházásokhoz.

 

Az autóiparban már eddig is nagyon éles volt a verseny és ez a jövőben sem fog változni. Azok lesznek versenyképesek és sikeresek, akik rugalmasan reagálnak a változásokra és élen járnak az innováció területén.

 

A Grant Thornton ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást nyújt az adótanácsadás, könyvvizsgálat, könyvelés és bérszámfejtés, vagyonértékelés,  üzleti tanácsadás és tőkepiaci tranzakciós tanácsadás területén – a stratégiai tanácsadástól kezdve egészen az operatív megvalósításig.

 

 

 

Áttekintés

Ügyvezető igazgatóhelyettes - Valuation

Berszán Tamás

Senior manager - Valuation

Hernádi Péter

Ügyvezető igazgató, Partner

Körbler Waltraud

Ügyvezető igazgató, Partner, Corporate Finance Kft.

Kővágó János

Bérszámfejtési igazgató

Szabadfalvi Anna