Webinárium | 2021.11.25.

Home-office határok nélkül

Judit

Tisztelt Érdeklődő!
 

Grant Thornton Magyarország újabb webináriummal készül az Önök számára melynek címe: Home-office határok nélkül. Szakértőink ezen előadás alatt a határon átnyúló foglalkoztatás legfontosabb adózási tudnivalóiról adnak tájékoztatást. 

A COVID-19 világjárvány egyik következménye lett az otthoni munkavégzés, ami nem csak belföldön, hanem országhatárokon átívelően is általánossá vált. Ennek azonban lehet egy kellemetlen mellékhatása is: a jelenlegi jogszabályok alapján ugyanis mind a személyi jövedelemadó, mind pedig a társadalombiztosítási járulék kötelezettség, részben, vagy egészben átkerülhet a másik országba. Könnyű belátni, hogy az egyes országok eltérő adómértékei, valamint a több országban is teljesítendő bevallási kötelezettségek akár jelentős költséggel is járhatnak mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló számára, amit tovább növelhetnek az adókötelezettségek nem, vagy hibás teljesítése esetén kiszabható szankciók is.

Célunk, hogy az Önök részére szakértőink a témával kapcsolatban releváns információkkal tudjanak szolgálni, és hogy átfogó képet adjanak a témát illetően a Microsoft Teams webinárium keretein belül.

 

Előadóink:

Vizer József, Igazgató | Adóüzletág

Pataki Ádám, Szenior tanácsadó | Adóüzletág

Téma:

Home-office határok nélkül

Időpont:

2021. november 25. | 9:00 - 9:45

Esemény nyelve:

Magyar

 

Regisztrációját ide kattintva tudja leadni.

Az előadáson való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött!


Kérjük, amennyiben szeretne részt venni az előadáson, jelentkezését legkésőbb 2021. november 24-ig legyen kedves leadni.

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődését, és Önt is a résztvevőink között köszönthetjük az online előadásunkon.

 

Technikai és szervezési kérdésekben kérem, keressen fel minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Molnár Martina | martina.molnar@hu.gt.com | 06 30 788 2067

 

Üdvözlettel,

Grant Thornton Magyarország