Rendezvény, webinárium

Home-office határok nélkül

Tisztelt Érdeklődő!

 

Grant Thornton Magyarország újabb webináriummal készül az Önök számára melynek címe: Home-office határok nélkül. Szakértőink ezen előadás alatt a határon átnyúló foglalkoztatás legfontosabb adózási tudnivalóiról adnak tájékoztatást.

A COVID-19 világjárvány egyik következménye lett az otthoni munkavégzés, ami nem csak belföldön, hanem országhatárokon átívelően is általánossá vált. Ennek azonban lehet egy kellemetlen mellékhatása is: a jelenlegi jogszabályok alapján ugyanis mind a személyi jövedelemadó, mind pedig a társadalombiztosítási járulék kötelezettség, részben, vagy egészben átkerülhet a másik országba. Könnyű belátni, hogy az egyes országok eltérő adómértékei, valamint a több országban is teljesítendő bevallási kötelezettségek akár jelentős költséggel is járhatnak mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló számára, amit tovább növelhetnek az adókötelezettségek nem, vagy hibás teljesítése esetén kiszabható szankciók is.

Célunk, hogy az Önök részére szakértőink a témával kapcsolatban releváns információkkal tudjanak szolgálni, és hogy átfogó képet adjanak a témát illetően a Microsoft Teams webinárium keretein belül.

Előadóink:

Vizer József, Igazgató | Adóüzletág

Pataki Ádám, Szenior tanácsadó | Adóüzletág

Téma:

Home-office határok nélkül

Időpont:

2021. november 25. | 9:00 – 9:45

Esemény nyelve:

Magyar

 

Regisztrációját ide kattintva tudja leadni.

Az előadáson való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött!


Kérjük, amennyiben szeretne részt venni az előadáson, jelentkezését legkésőbb 2021. november 24-ig legyen kedves leadni.

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődését, és Önt is a résztvevőink között köszönthetjük az online előadásunkon.

 

Technikai és szervezési kérdésekben kérem, keressen fel minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Molnár Martina | martina.molnar@hu.gt.com | 06 30 788 2067

 

Üdvözlettel,

Grant Thornton Magyarország

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Adótanácsadás

Az adózási szabályok összetettsége és rendszeres változása nemcsak a nagyvállalatokat, hanem a KKV-kat és a magánszemélyeket is folyamatos kihívás elé állítja, különösképpen akkor, ha tevékenységüket nemzetközi szinten végzik.

Bérszámfejtés

A bérszámfejtés kiszervezése tehermentesíti vállalatát a terület feladatai alól, így fő tevékenységére tud fókuszálni.

Könyvelés

A vállalkozások gyakran döntenek egyes üzleti folyamataik kiszervezése mellett (pl. könyvelés), annak érdekében, hogy fő tevékenységükre koncentrálhassanak, mialatt növelik teljesítményüket és csökkentik az adminisztratív feladatok költségeit. Ezen tevékenységek kiszervezésével a vállalkozások időt és pénzt takaríthatnak meg. Könyvelési szolgáltatásunk kiemelt területei Átfogó könyvviteli szolgáltatások nyújtása egyedi ügyféligények szerint ÁFA bevallások, összesítő jelentések, INTRASTAT jelentések elkészítése Statisztikai […]

Munkaügyi és HR-szolgáltatás

Kiszervezett szolgáltatásainkkal segítjük a mindennapok adminisztrációját és a stratégiai döntéshozatalt.

Vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel

Hírlevél

Tájékozódjon a szakma legfrissebb híreiről!

Feliratkozás

Olvassa el korábbi híreinket és elemzéseinket.