Rendezvény, webinárium

GT – Csapatépítő – 2021

A korlátozások feloldásának köszönhetően, idén is megrendezésre kerülhetett a Grant Thornton csapatépítő programja.

A kollégák nagy örömmel várták ezt a napot, hogy újra együtt lehessenek, és minőségi időt tölthessenek el együtt, ami kivételesen nem a munkáról szólt. Már a szervezés is jókedvvel töltötte el a munkatársakat, mert tudták, hogy végre valahol a friss levegőn töltődhetnek fel egymás társaságában.

A helyszín rengeteg színes programmal készült számunkra, volt köztük ügyességi, logikai és fizikai erőt igénylő játék is. Szabadidőnkben lehetőség nyílt egy kis ejtőzésre, illetve fürdésre/vízibiciklizésre a Velencei-tóban, ami nagyon jólesett mindenkinek a nagy hőségben.

Étel-ital terén sem szenvedtünk hiányt. Food Truck biztosította számunkra a hideg üdítőket, a finom fagyit és a még annál is finomabb hotdogokat és hamburgereket.

Kollégáink, a visszajelzések alapján nagyon jól érezték magukat, és jobban megismerték egymást a nap során, amit mi örömmel fogadtunk, és örülünk hogy a kikapcsolódásukhoz ennyivel is hozzá tudtunk járulni. Reméljük a jövőben is több időt tudunk majd eltölteni egymással akár a szabadban, akár az irodában.

Na de innentől beszéljenek inkább a képek helyettünk…

Vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel

Hírlevél

Tájékozódjon a szakma legfrissebb híreiről!

Feliratkozás

Olvassa el korábbi híreinket és elemzéseinket.